KRISTIANSAND: — «Boys, boys, boys» sang Aylar, og manøvrerte en stol mellom beina. Før Ravi kastet seg ut i folkehavet og stemningen nådde høyere enn Domkirkas kirkespir.

Som nest siste stopp på ruta inntok NRK og VGs sommerturne Topp 20 Kristiansand onsdag kveld. Med kristiansandsjenta Siri Knudsen som en av programlederne og navn som Margaret Berger, Lilijets, Klovner i Kamp og Snook på plakaten ble det festivaltilstander på Torvet.

Se bildene av hva som skjedde på - og bak - scenen.

— Superkult at stjernene kommer til Kristiansand. Jeg gleder meg spesielt til å se Karpe Diem og Aylar, sier Frank Ove Nygård (18), som kom til showet sammen med venninnene Tonje, Linn Kari og Susanne.

Karoline Buene (4 1/2) og mamma Hilde gledet seg mest til å se Grand Prix-heltene Wig Wam. Godt utstyrt med ispinne og ørepropper koste de seg i kveldssola på Torvet.

Kom backstage Noen heldige fikk også komme bak scenen, hvor de kunne menge seg med kjendisene. Truls Nordgård (10) og mamma Grethe fikk blant annet hilse på Aylar, Wig Wam og Michael Jackson-vennen Omer Bhatti.

— Kjendisene er kjempehyggelige, ikke overlegne i det hele tatt. Aylar er kanskje den snilleste. Vi fikk autografen, forteller Kristina Gravdal, Freyja Oskarsdottir, Linni Hansen og Gro Victoria Grønås. De fikk det ærefulle oppdraget med å danse på scenen mens Ravi fremførte årets sommerhit «Neste sommer».