Ifølge det amerikanske magasinet TV Guide, er det ingen av USAs tv-stjerner som kan måle seg med Oprah. Bak seg har hun både Idol-folk og nyhetsankere.

Har til hårspray

Hvor mye tjener hun, spør du kanskje utålmodig? I løpet av et år innkasserer hun 260 millioner dollar for sitt «The Oprah Winfrey show», skriver Reuters.

Bak, for ikke å si langt bak, kommer «American Idol»-dommeren Simon Cowell. Han får 45 millioner dollar i året for å knuse unges stjernedrømmer.

Krim lønner seg

TV Guide har flere lister, og en av dem viser hvor mye skuespillerne i populære tv-serier tar inn per episode.

Krimteknikerserien «CSI» har vært en vinner i USA i mange år, og det er ikke overraskende at William Petersen får svimlende 500.000 dollar for hver fullførte episode som Grissom. Serien går her på berget på TVNorge.

Kvinnegal

Charlie Sheen har hatt mange nedturer i sin karriere, men har nå fått en topp igjen som kvinnegal ungkar i «Two and a half men». For hver episode i serien får han 350.000 dollar, skriver Reuters. Serien vises i Norge på TV3. Hugh Laurie, som spiller den ikke helt pasientvennlige Dr. House i serien med sammen navn, får også litt for å stille på jobb. 300.000 dollar viser hans lønnsslipp per episode. NRK og Canal+ viser «House».

Eva Longoria er en av få kvinner høyt på listen. Som frustret frue får hun 200.000 dollar per episode. Neste tirsdag er det sesongavslutning på serien på TV2.