Mange «Sex og singelliv»-hjerter hopper nok litt ekstra idet de hører at traileren for filmen som alle venter på, er lagt ut på internett.

Det betyr at det stadig er kortere tid til vi endelig får se Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda på lerretet for første gang i samlet tropp.

Men den 45 sekunder lange snutten av «Sex and the city: The Movie» er ikke akkurat mye å rope «hurra» for.

– Vennskap varer evig

Traileren åpner med låta «Fever» og Sarah Jessica Parker som leser en kort speak:

«De sier ingenting varer evig. Drømmer forandrer seg. Trender kommer og går. Men vennskap går aldri av moten.»

Dette er for øvrig også det eneste som sies i traileren med unntak av et «Hello lover» (Carrie har tidligere uttalt dette til et par sko).

Ellers har filmsmakebiten lite å by på og det merkes at produksjonsselskapet vil spare alle godsakene til «Sex and the city: The Movie» har premiere til våren.

Blitt modell?

En tekstplakat midt i traileren melder slagordet «Get Carried away» og noe det fokuseres på i klippet er Carrie som blir fotografert i en brudekjole.

Har skribenten begynt å ta modelljobber eller skal hun faktisk stå brud?

Det er uansett lite håndfast å konkludere med etter å ha sett traileren som hovedsaklig består av hurtig klipping mellom diverse øyeblikk av Carrie, leiligheten og jentene.

Men selvsagt har de også klart å få med et kyss mellom Carrie og Mr. Big.

«Sex and the city: The Movie» har premiere 30. mai 2008 i USA. Når filmen kommer til Norge er derimot ikke bekreftet, men Nederland kan vente seg Carrie i kinosalene fra og med 10. juli.

Sjekk ut «Sex og singelliv»-traileren her