OSLO: Den blide birkelandsjenta er ute med ny singel og er plateaktuelll etter en lang pause fra rampelyset. Det siste halvannet året har bydd på mange utfordringer for den unge artisten. Blant annet ble hun separert fra ektemannen gjennom fem år, Svenn Kåre Liodden.

Knutson har lenge nektet å snakke om sin sivile status i media, og har ikke ønsket å kommentere bruddet tidligere. Men nå åpner hun seg i et ferskt intervju med damebladet Costume og innrømmer at separasjonen var tøff.

Følte seg mislykket — Man føler seg skikkelig mislykket. Det er forskjellig fra person til person hvordan man reagerer. Men det viktigste er å finne på måter å komme seg opp på, og la mennesker du er glad i hjelpe til med å få deg på bena. Og så må man bare prøve igjen. Vi ramler hele tida, men heldigvis blir vi litt klokere for hver gang, sier Knutson, som giftet seg med Liodden tidlig i 20-årene.

Den sympatiske artisten forteller også om hvorfor hun har valgt å holde disse opplysningene for seg selv tidligere.

— Som artist vil jeg jo at folk skal bli kjent med meg. Men jeg synes det er viktig å finne en grense mellom det å være personlig og det som blir privat. Jeg har brent meg litt tidligere, og det tok litt tid før jeg skjønte at jeg ikke må svare på alt jeg blir spurt om. Det er deilig å kunne ha privatlivet for seg selv, sa Venke til Dagbladet i mai i år.