MEMPHIS/USA: Det blir hektisk for Kjell Elvis de kommende dagene. I morgen, fredag skal han i ilden i den "The Ultimate Elvis Tribute Contest" i Memphis. Finalen går av stabelen klokken 19.00 lokal tid, og det gigantiske showet har allerede solgt ut alle billettene. Det betyr at Kjell Elvis skal opptre foran mellom 4000 og 5000 mennesker.

«The Ultimate Elvis Tribute Contest» arrangeres av selskapet som innehar alle rettighetene til å benytte Elvis Presleys navn, Elvis Presley Enterprises (EPE), og regnes derfor som den første seriøse konkurransen om å etterligne kongen selv. I finalen skal Kjell Elvis konkurrere mot 23 andre Elvis-kopier.

— Graceland bruker ikke begrepet "imitator" men "tribute artist", skriver Kjell Elvis' manager Terry Young i en mail til fvn.no torsdag kveld.

To finaler på rappen Han har akkurat vært i kontakt med Kjell Elvis via sms, og det er tydelig at tilstandene er hektiske for lyngdølen i USA.

— Han har flydd fra det ene til det andre. I går var han med i et stort show på BBC i London og så fløy han rett til Memphis, sier Young.

Og det fortsetter å gå slag i slag de nærmeste dagene. Lørdag er det nemlig duket for nok en Elvis-finale, når imitatorkonkurransen ”Image of The King” går av stabelen på The Holiday Inn Select Hotel i Memphis. Klokken 12.00 norsk tid er det duket for finale i denne konkurransen.

Dermed har norske Kjell Elvis Bjørnestad en dobbel mulighet til å stikke av med en gjev pris i to store konkurranser.