Led Zeppelin spilte i nesten to timer, og åpnet passende nok med «Good times, bad times», åpningssporet fra debutalbumet «Led Zeppelin» fra 1969. Oppbrukt «Stairway to heaven»

Britiske The Times kaller konserten «alle gjenforeningers mor» og gir fire stjerner av fem mulige. Robert Plants redsel for at stemmen ikke skulle holde var helt grunnløse, mener The Times. Og Bonham juniors vulkanske tromming bekrefter at det finnes ting som bare kan overføres gjennom DNA, sier anmelderen.

Anmelderen hadde imidlertid problemer med å opparbeide den helt store entusiasmen for «Stairway to heaven». Ikke fordi Led Zeppelins signaturlåt ble fremført på en dårlig måte, men fordi sangen er oppbrukt og blir kjedelig i alle omgivelser, selv den første Led Zeppelin-konserten på mer enn 20 år.

Drivkraften Plant

The Guardians anmelder er en smule mer begeistret, og gir fem stjerner av fem mulige.

Anmelderen trekker frem Plant som drivkraften i bandet, med den samme magnetiske og magiske tilstedeværelsen på scenen nå som for 35 år siden.

– Bandmedlemmene er enormt samspilte. Det er vanskelig å tro at dette bandet nesten ikke har spilt sammen de siste 30 årene, sier anmelderen.

Blir det turné?

Mens Jimmy Page har vært svært åpen for å legge ut på turné, har Plant vært langt mer skeptisk. Om mandagens konsert sa Plant følgende:

– Dette er en sjanse til å si at dette er det vi har å tilby, vil dere fremdeles ha det?

Etter de britiske anmelderne å dømme er svaret et rungende ja, og Led Zeppelin bør bare komme seg på veien så fort som mulig.

Som The Times' anmelder sier:

– Kom igjen. Med det samspillet som ble prestert mandag ville det være en kosmisk pervers handling å gi seg nå.