FARSUND: – Oi, han var kjekk, utbrøt programleder Katrine Moholt i beste sendetid på TV2. Mannen hun siktet til var Olav Frestad jr (34) fra Øyvoll i Farsund — én av de ti beilerne bonden Anne Mæhlum valgte ut som sine favoritter.

– Jo, jeg fikk gode skussmål. Det så bra ut i første runde, sier den sindige farsundsmannen til Farsunds Avis.

Staute karer I sesongpremieren av Bonderomantikk fikk åtte single bønder utdelt brev og e-poster fra tilsammen 600 interesserte kvinner og menn. De fire som fikk flest brev får jakte videre på kjærligheten i TV2s regi, og blir hovedpersonene i årets Bonderomantikk.

Anne Mæhlum fra Brøttum i Ringsaker var den av de kvinnelige bøndene som fikk flest henvendelser. Ut av de 59 brevene i bunken plukket hun ti staute karer, deriblant Olav.

— Jeg håper å møte en kjekk gutt med glimt i øyet, masse sjarm og godt humør. En som er sporty, liker friluftsliv og som kunne tenke seg et liv på landet. Det gikk veldig greit å velge ut de ti, men noen skilte seg helt klart ut, sier Mæhlum til TV2. Speed-date Tirsdag møter hun alle ti til speed-dating på Harahorn i Hemsedal. Da skal ti bli til fire, og de heldige gjenværende får være med bonden hjem til Brøttum.

Olav, som arbeider i Nordsjøen, kan godt se for seg et liv på bondegård i Lillehammer.

— Jeg jobber to uker på og fire av, og har mye fritid. Sånn sett er utgangspunktet bra, sier han til lokalavisen.

Ikke PR-kåt Han legger ikke skjul på at han liker oppmerksomhet, men benekter at han meldte seg på fordi han var PR-kåt.

– Nei, absolutt ikke. Hadde jeg vært gift og hatt familie hadde dette aldri vært aktuelt. Dette er noe jeg gjør for å prøve å treffe ei jente å dele livet med. Det er en noe annerledes måte, men det er motivet. Men det er klart at man kan ikke eksponere seg slik hvis ikke man takler oppstyret rundt. Og det vet jeg at jeg gjør, sier Olav ifølge avisen.