Nicolay Lange–Nielsens forestilling "Ulv og engel", om Leonard Cohens liv, musikk og forfatterskap, går som planlagt i Kilden denne uken. Før helgen skrev Fædrelandsvennen om Håvard Rems frustrasjon over manglende avtale for bruk av gjendiktningene hans i stykket. Lange–Nielsen forteller at han nå er i dialog med Rem om en enighet.

— Vi holder på å jobbe med en avtale, og håper den skal være på plass før forestillingen i morgen, sier han.

Leder for kulturdriftsavdelingen ved Kilden, Gunnar Grimstad, sa fredag at man ikke ville gjennomføre en forestilling dersom alt ikke var i orden rundt opphavsrettighetene. Etter en samtale med Håvard Rem sier han imidlertid at det ikke er noen fare for avlysning.— Rem ønsker ikke å lage noen problemer rundt oppsetningen i Kilden, og etter å ha snakket med ham føler jeg meg trygg på at det blir en løsning, sier Grimstad.

Håvard Rem bekrefter til Fædrelandsvennen at han ikke ønsker å stanse forestillingene, men sier at han nå forventer at det kommer frem en avtale.

Godt billettsalg

Det er selskapet Tono som forvalter fremføringsrettigheter for musikk i Norge. Det betyr at Kilden betaler Tono et beløp som er regnet ut fra billettinntekter. Deretter betaler Tono ut disse pengene til låtskrivere og tekstforfattere. Grimstad forteller at det foreløpig er solgt i overkant av 700 billetter til de fem forestillingene, det vil si 60–70 prosent av kapasiteten