Det spekuleres i om Elizabeth Grant under artistnavnet Lana Del Ray er en bløff, som har blitt avlet frem av plateselskapene for å skape penger og suksess. Om dette er sant vites ikke, med suksess blir det i hvert fall svært lite av når hun ikke leverer live.

Med seg i kveld har hun strykekvartett, klaver og gitar, noe som muligens er den merkeligste besetningen å se på en festival som Hove. Dette forundrer nok lydmannen også, for det var nærmest umulig å høre hva Lana Del Rey sang over den til tider utighte strykekvartetten.

Med et polert uttrykk som er inspirert av 50-tallets skjønnhetsidealer, tripper hun rundt på scenen. Det hele virker innøvd og robotisk, helt til hun plutselig finner ut at hun vil ned fra scenen for å hilse på publikum. Med mye om og men, kommer hun sen endelig ned, mens musikerne spiller ventemusikk. Det hele er ganske så sært og egentlig veldig unødvendig med tanke på resten av publikum som måtte sitte og høre på ventemusikk i flere minutter. Det komme også en tilskuer opp på scenen mens Del Ray var ute og gikk.

Det er jo ingen tvil om at Del Ray kan synge. Under radio-hiten "Video Games", som for øvrig ble spilt uten strykere, fikk vi smake på det særegne uttrykket hennes. Sangene og stemmen hennes er full av emosjon som dessverre ikke vises så godt på scenen.

Hele konserten avsluttes med sangen National Anthem, og publikum virker ganske fornøyde. Dette hadde nok vært en flott konsert inne i et konsertlokale, men på en festival som Hove holder det ikke.