Sterk stemme. Ingen kan ta fra Josh Groban strupen og kraften i den. Men hvorfor gjøre det så kjedelig og så selvhøytidelig?Han kan tapetsere veggene sine med gullplater og trofeer. Josh Groban har solgt svimlende 25 millioner album i løpet av sin 14 år lange karriere. En kvart million av dem fins i norske hjem. Greit nok. Men tallet bør ikke vokse særlig med denne platen.

Kraftballaden og radiosingelen "Brave" er grei nok. Det samme er hans versjon av kjenningsmelodien til den danske TV-serien "Broen", her kalt "Hollow Talk". Og her er selvsagt ingen mangler når det gjelder perfeksjonisme og teknikk i lydbilde og produksjon. Men engasjement, sjel og energi er det ikke lett å finne. "All That Echoes" høres ut som en mekanisk øvelse, og ikke en livskraftig musikkformidling.

Josh Groban satser på pop med diverse anslag av opera og klassisk musikk i en europeisk og amerikansk forening. Laura Pausini og Arturo Sandoval er duettanter på hver sin låt. Alle synger bra. Men er du ute etter musikk med hormoner og sjelfull drivkraft med nerve, så er dette bare et ekko av en viktig reise.