— Sienna er nok for sint til å gråte for tiden. Det er sinne og svik. Aldri i livet hadde jeg trodd han ville gjøre det mot datteren min, sier moren til The Sun.- Sienna er ikke hos Jude akkurat nå. Jeg har ikke hørt noe fra ham, og under de gjeldende omstendigheter venter jeg heller ikke det, sier fru Miller.

Skuespillerparet Law/Miller er Englands mest omtalte for tiden. Søndag kom Jude Law med en offentlig unnskyldning til sin forlovede.

Han så seg nødt til det etter at parets barnepike Daisy Wright (26) hadde gått ut med historien om hvordan Law hadde en romanse med henne, tre måneder etter at han hadde fridd til Miller.

Mandag gikk Sienna på jobb på teaterscenen i London. Hun ankom teateret med to livvakter, slik at ingen journalister fikk spurt henne spørsmål om privatlivet. Tappert spilte hun sin rolle som Celia i Shakespeares «As You Like It»

Det holdt gjennom hele stykket. Men da et omsorgsfullt publikum ga henne en ekstra stor applaus etter stykket, brøt Sienna ut i tårer. Hun kom til teateret uten forlovelsesringen hun fikk av Law. (©NTB)