Hun brøt sammen to ganger under intervjuet som kommer i magasinet Vanity Fairs utgave 9. august, men virker ellers som om hun har klart å samle seg igjen etter ekteskapet som varte i fire og et halvt år.— Er jeg ensom? Ja. Er jeg opprørt? Ja. Er jeg forvirret? Ja. Har jeg dager da jeg holder et lite syns-synd-på-meg-selv selskap bare for meg? Absolutt. Men jeg klarer meg også bra, sier hun.

Det som har falt hennes tyngst for brystet, er at hun er blitt beskyldt for ikke å ville ha barn.

— En mann som skiller seg ville aldri ha blitt beskyldt for å velge karrieren fremfor barn. Jeg har aldri i hele mitt liv sagt at jeg ikke vil ha barn. Jeg ville og jeg vil og jeg vil få det!

Hun sier hun var klar over at Pitt var tiltrukket av sin motspiller i «Mr. & Mrs. Smith», Angelina Jolie, men gir ikke henne skylden for bruddet.

— Det er bare komplisert. Det er alle disse stadiene der du skal utvikle deg - og når du ikke gjør det sammen, oppstår problemene.

Men da hun fikk se bildene av Brad og Angelina sammen med hennes tre år gamle adopterte sønn Maddox på en strand i Afrika, ble hun sjokkert.

Likevel har hun ikke noe vondt å si om Pitt og vil ikke gjenta bitterheten som oppsto mellom hennes foreldre da de skilte seg.

— Jeg elsker Brad, jeg elsker ham virkelig. Jeg vil elske ham for resten av mitt liv. Jeg angrer ikke på noe og jeg vil ikke ødelegge meg selv på grunn av det. Det som er trist for meg, er at det er blitt redusert til en Hollywood-klisjé - eller kanskje det bare er en menneskelig klisjé.

Hun avkrefter rykter om at hun har et forhold til Vince Vaughn, hennes motspiller i den kommende filmen «The Break Up». (©NTB)