KRISTIANSAND : Etter en travel desember, starter det rolig i Kristiansand den første uka i 2010. Torsdag spiller bergensbandet Put Your Hands Up For Neo-Tokyo på Charlies bar. Lørdag blir det lokalt innslag på samme sted når Nikkel og Daim spiller soulpop. Uka avsluttes med noe som i følge arrangøren vil bli årets triveligste søndag.

Her er ukas konsertoversikt:

22.00 Put Your Hands Up For Neo-Tokyo, Charlies Bar

Musikken til PYHUFNT kan best beskrives som en blanding av elektronisk, hip-hop, rock, pop, avantgarde, r&b, jazz, blues og reggae, folk, country og awesome.

16.00 Nikkel og Daim, Charlies Bar

Ferskt soulpop-band fra Kristiansand.

Her er bandet på myspace

19.59 Luxus Leverpostei, Østsia

Temafest på Østsia for alle tilbakevendte studenter og andre som føler de studerer noe: Det blir skikkelig låvefest! Luxus Leverpostei spiller, dermed er det duket for rølperock av ypperste klasse.

20.00 The Penguin Suit, Kråga

En fornøyelig blanding av Electronica / Rock og det bandet selv kaller "Healing & EasyListening". Litt som å miste din gamle macintosh oppi platesamlinga til fattern.

Her er bandet på myspace

23.00 Danny Cavanagh Og Petter Carlsen, På Hjørnet

Danny er vokalisten i legendebandet Anathema. Petter er ikke så legandarisk enda, men like bra, hevdes det fra ubekreftet hold. Begge synger egne og andres låter. På Hjørnet mener det blir årets triveligste søndag. Mangler vi konserter i oversikten? Tips oss på nett@fvn.no

Kilder: Fvn.no / bylarm / spillball.com/ krslive.no / samsen.com /