ARENDAL: I ettermiddag fikk campinggjestene på Hovefestivalen muligheten til å stille Robyn spørsmål. Den svenske popstjernen spiller på festivalen i kveld og ble intervjuet av NRK Lydverkets Asbjørn Slettemark. Fra P3-scenen snakket hun blant annet om hvordan det nylig var å opptre på Glastonbury, en festival med 125.000 publikummere.

Ingen lyd

— Jeg hadde sett fram til konserten i flere måneder, men så hadde crewet mitt fått feil utrustning og vi hadde sykt dårlig tid til lydsjekk, så derfor hadde jeg ingen lyd på de fire første låtene, fortalte hun et stort frammøtt publikum. 31-åringen som turnerer i hele sommer innrømte hun at hun da både ble sint og lei seg:

— Folk sa etterpå at de ikke hadde merket at jeg var påvirket av det, og synes bare det var gøy når jeg kastet ting rundt på scenen. Det er irriterende når man vet at konserten kunne blitt bedre.

Stor respons

Robyn ga i fjor ut albumene «Body Talk 1, 2 og 3» og alle ble unisont hyllet for sin nyskapende popmusikk og fengende beats. I mars hadde hun konsert foran 8000 ivrige konsertgjengere i Oslo Spektrum og hun har tidligere spilt på Øyafestivalen. Da Slettemark spurte om hun var overrasket over all responsen hun har fått i Norge og om at hun nå topper plakaten på Hove sa hun følgende:

— Nei, men det var jo på tide!

En av publikummerne på P3-scenen konstaterte at Robyn framstår med en stor ærlighet på scenen og lurte på hvordan hun får det til?

Hatt flaks

— Det var et bra spørsmål, men jeg vet ikke om jeg kan gi noe bra svar. Jeg tror det er sånn at man prøver noen greier og så funker noe bedre enn noe annet, også gjør man mer av det som fungerer neste gang. Jeg tror at for meg har det vært viktig at det kjennes moro også har jeg hatt flaks underveis og mennesker rundt meg som har gjort det mulig. Det er ikke noe jeg har fått til alene.

En annen publikummer lurte på hvilke tre ting Robyn vil ta med seg til en øde øy? Til det svarte popstjernen:

— Jeg ville tatt med meg Tutti Frutti, en klubb som jeg har i Stockholm med alle menneskene i. Også ville jeg tatt med meg min familie. Det var visst bare mennesker det, jeg vet ikke helt hva vi skal spise!

Sover en uke

Asbjørn Slettemark lurte på hvordan det føles å være ute så lenge på rad og ikke få muligheten til å ha et vanlig hjemmeliv.

— Det er slitsomt, men absolutt verdt det. Så fort jeg har vært hjemme og hvilt litt så er det fint å reise ut igjen. Men det er en ganske uholdbar livsstil som må ta slutt en eller annen gang, svarte Robyn.

— Hva gjør du når du når du har fri en uke hjemme og ikke noen konserter eller studiotid?

— Jeg har alltid masse planer om å ta massasje og treffe alle vennene mine og gå på kino og restaurant, men oftest blir det sånn at jeg er hjemme og sover i en uke, svarte Robyn og lo.

Nytt album

Nå skal hun turnere helt fram til september. Deretter skal hun ta det med ro.

— Også skal jeg kanskje gjøre en ny skive som kommer ut neste år, sa hun til stor jubel fra de frammøtte camperne på Hove.

Robyn har konsert på Hovescenen klokken 22.30 i kveld. Anmeldelse av konserten kan du lese på fvn.no.