KRISTIANSAND: Vi vet bedre enn noen andre at folk bruker PCen stadig mer. Både på jobb og i fritiden. Og i ferier. Vi bestemte oss for å samle et knippe Youtube-videoer og noen spill, slik at du kan få hjelp til å slå tiden ihjel dersom ferien blir for lang. Vi begynner med videoene.

Fiskelykke?

Førstemann ut er Bill Dance. Bill er programleder og har sitt eget fiskeprogram. Det er ikke alltid like enkelt å lage TV. Spesielt ikke når man, som Bill, er litt klønete. Videoen under er en samling av Bill Dance mindre heldige øyeblikk som programleder.

Bommerter i NRK

Men det er ikke bare Bill Dance som sliter. Heller ikke i NRK går det alltid som det skal. Den neste videoen har NRK laget selv. Du bør kanskje være mest oppmerksom rundt to og et halvt minutt ut i videoen. Det er live-debuten sin det.

Lys stemme

Fra lattervekkende bommerter i NRK, til en nederlandsk programleder som sliter veldig med å holde seg alvorlig. Ålreit, så er kanskje dette et tulleprogram. Men morsomt er det uansett.

Verdens morsomste latter?

Fra den ene latteren til den andre. I USA finnes et humorkonsept som heter Comedy Barn. Videoen under er hentet fra en forestilling på låven. Tre publikummere blir hentet opp på scenen, og en av dem stjeler fullstendig showet.

Ken Lee?

Idol er et kjent konsept for de aller fleste. Også i Bulgaria. Valentina Hasan bestemte seg for å troppe opp audition for å synge det som antagelig er en av hennes favorittsanger. Ifølge henne heter den "Ken Lee".

Bombadilla life

Fotball kan være vakkert, stygt, effektivt, ineffektivt, kjedelig, underholdene, spennende og morsomt. Hysterisk morsomt. Spesielt når spillerne tabber seg ut. Videoen under viser på en grei måte hvor dumt det ser ut når spillerne ikke får til det de absolutt burde få til.

Saueflokk

Denne står best uten kommentarer. Se og bli imponert.

Helt til slutt har vi funnet frem tre spill som kan være med på å sli ihjel litt tid.

Slå Rybak: Dersom du er en av de som er ekstremt lei av forrige års MGP-vinner så er dette din sjanse til å få utløp for litt av frustrasjonen. Hvor mange Rybak klarer du å slå?

Super Mario: En forenklet utgave av Super Mario. Men absolutt egnet til å vekke gamle minner.

Holmenkollen Ski Jump 2: De fleste av oss blir aldri gode nok i hopp til å hoppe i den nye Holmenkollen. Da er det greit å kunne hoppe uten risiko for bruddskader. Setter du ny bakkerekord?