ÅSERAL: Eikerapen Roots festival har gjennom flere år ønsket seg Nordstoga som gjest på scenen, og i 2011 blir ønskedrømmen oppfylt.

— Med sin bygdeprofil og musikk, som er sterkt påvirket av både folkemusikk og country, kan man trygt si at Odd Nordstoga kler Eikerapen, skriver festivalsjef Tor Åge B. Eikerapen i en pressemelding torsdag.

Høsten 2010 gav Nordstoga ut plata "November", som fikk meget gode kritikker i musikkpressen. Med plata er han også nominert til hele tre Spellemannspriser i år.

Etter å ha fått sitt kommersielle gjennombrudd med de lystige platene "Luring" og "Heim te Mor" har de to siste platene vist en mer eksperimenterende og mollstemt Nordstoga. Det er første gang artisten gjester Eikerapen Roots Festival i Åseral denne sommeren.

Eikerapen Roots Festival arrangeres 3-7. august på Eikerapen i Åseral kommune. Andre artister som er booket er Vamp, CC-Cowboys, Tenderleaves med flere. Billettsalget til sommerens festival har så langt gått over all forventning. Billettene til Under the Dam-konserten med Vamp ble utsolgt på under en uke etter at de ble lagt ut.