KRISTIANSAND: Førstkommende fredag er det duket for en ny sending «Rett på nett».

Har du et talent innenfor musikk, dans, humor, dikt, triksing, plystring, jonglering eller lignende?

Da har vi lyst til å ha deg med i vårt direktesendte program.

Send en e-post til rettpanett@fvn.no for å melde deg på.

Informasjon om «Rett på nett»:

"Rett på nett" sendes fra Pir6 på webtv på fvn.no fredager klokken 17.00. Her kan alle som vil underholde Sørlandet få vise frem sitt talent. Sendingen går direkte og foregår uten programleder. Deltakere presenterer seg selv og sitt innslag. I etterkant av direktesendingen blir alle innslag lagt ut som enkeltklipp på www.fvn.no/rettpanett. Hver måned kan leserne stemme frem månedens underholder fra "Rett på nett".

For å kunne delta i programmet må du melde deg på (se egen påmeldingsknapp) og skrive under på en enkel kontrakt. Påmeldte deltakere blir kontaktet og får beskjed om når de skal opptre. Fvn.no stiller med scene, kamera og mikrofon. Deltakere som trenger annet utstyr for å gjennomføre sin opptreden må selv ordne dette. Er dere flere i samme nummer? Ikke noe problem. Scenen tar enkelt band og kor.

Det er så å si ingen begrensninger i hva du kan underholde med og du trenger ikke engang være flink;) Det er ingen aldersgrense, men deltakere under 18 år må ha tillatelse fra foresatte for å kunne delta i "Rett på nett".

Fvn.no vil minne om at mye musikk er rettighetsbelagt og at de som for eksempel vil fremføre en sang noen andre har skrevet, selv må innhente nødvendige tillatelser. Fvn.no vil eie rettighetene til opptakene som gjøres i "Rett på nett".

Fvn.no ønsker alle velkomne til å opptre i vår nye storsatsing "Rett på nett"!

Har du lyst, har du lov;)