Sammen med blant andre Emile Hirsch har filmstjernen gitt seg i kast med noe litt mer enn en søndagstur. Hun bestiger for tiden Kilimanjaro – i veldedig ærend. Den strabasiøse turen inngår i et prosjekt som tar sikte på å skaffe oppmerksomhet rundt en kampanje for rent vann. I en uttalelse forklarte Biel at rent vann ikke er en selvfølgelighet for alle – og at problemene i Afrika nå må tas på alvor, melder entertainmentwise.com.

Med seg til toppen har Biel blant andre Elizabeth Gore, en av lederne for kampanjen. Mandag uttalte Gore følgende til magasinet People via satellittelefon:

– Det er ganske surt. Du kan ikke se mer enn 10 fot framfor deg. Det er kaldt og jeg har seks lag med klær på meg.

Gruppa er nå ikke langt unna toppen, men slet mandag med hodepine og mageproblemer grunnet høyden. Men Biel holdt humøret oppe, ifølge Gore:

– Vi er på den tøffeste ruta nå. Men ingen har ønsket å snu. Det er et kick at alle har nådd så langt. Nå prøver vi å hjelpe hverandre til å nå toppen. Jess gjør det fantastisk. Hun elsker å spille spill og har lært oss mange nye. Og så er det mye free-style-rapping på gang. (©NTB)