Søndag 15. august kommer bandet Vamp tilbake for å holde konsert på Lindesnes fyr.

— Vi har et spesielt forhold til fyrstasjoner, og har flerer ganger bodd på fyr under innspilling av musikk til platene våre. I forbindelse med konserten på Lindesnes i fjor bodde i på fyret, og det ble et flott opphold med mye vær og vind, uttaler Vamps Øyving Staveland i en pressemelding.

I fjor strømmet nesten 1000 mennesker til Lindesnes fyr for å sitte på steiner og gress i havgapet og lytte til musikk. Flere holdt på å bli tatt av vinden, men Vamp mener selv det var en helt spesiell og intens opplevelse.

Foto: Arkiv

— Vi gleder oss veldig til å komme tilbake. Konserten i år blir forskjellig fra den vi holdt i fjor når det gjelder sammensetningen av musikken, og det hadde sikkert ikke gjort noe om været viste seg fra en roligere side også. Kveldssol og flatt hav er jo også vakkert, sier Staveland.

Siri Mathisen ved Lindesnes fyr melder om gode tilbakemeldinger fra publikum etter fjorårets Vamp-konsert. I år velger de å legge den til samme helg som den populære Skalldyrfestivalen i Mandal, og håper å trekke skuelystne derfra.

— En VAMP-konsert på fyret bør være en flott måte å avslutte sommerferien på, og hvem vet; kanskje blir dette en tradisjon, sier Mathisen.