Da datteren Hailey (6) begynte å stable pappkasser foran dørene for å hindre pappa Eminem i å dra fra henne så mye, slo farsinstinktet inn for fullt for den suksessfulle rapperen.

Ingen USA-turné

Nå nekter han å legge ut på noen ny USA-turné med det første, så det kan bli en stund til man får oppleve Slim Shady live om man hadde ventet på det.

Ifølge rapper-kollega 50 Cent har Eminem nå valgt å alltid prioritere å være pappa foran karrieren.

Kjørte privatfly hjem

I et intervju med MTV News uttaler 50 Cent forklarer 50 Cent at årsaken til at han selv turnerer mye mer enn Eminem er nettopp på grunn av kameratens familieforhold. Han forteller at Eminem like å være fysisk til stede i huset å få med seg datterens oppvekst, og at det da ikke lar seg kombinere med å reise verden rundt hele tiden.

50 Cent avslører i samme intervju at rapper-kollegaen pleide å leie et eget privatfly og reise hjem umiddelbart etter at han var ferdig med konsertene.

— Han pleide å ta privatfly hjem mens han var på turné for å kjøre datteren til skolen på morgenen, så det sier seg selv at det å turnere var slitsomt for han, sier 50 Cent til MTV News.

Trøblete familieliv

Familielivet har ikke gått på skinner for Eminem. Etter to havarerte ekteskap med Haileys mor, Kimberly (det siste varte i tre måneder i 2006), har den 35 år gamle superstjernen uansett valgt å prioritere deres felles barn foran karrieren. Om han kan sikre datteren en god oppvekst rent økonomisk skal det i hvert fall ikke stå på.

Eminem er for tiden USA's 6. rikeste rapper og tjente 18 millioner dollar i 2006.