For en uke siden la Lily Allen ut et blogginnlegg på MySpace der hun fortalte at hun vurderte mageoperasjoner og laserfettsuging. Innlegget kom etter at Girls Aloud-popjenta Cheryl Cole kalte Allen for feit og stygg i media.

Støtter opp

Nå har frontmann i Kaiser Chiefs kastet seg inn i ringen og forteller Wenn nyhetsbyrå hvor sjokkert han er over Coles kommentarer.

– Lily trenger ikke plastiske operasjoner og det vet hun. Hun er perfekt som hun er, sier Ricky Wilson.

– Når du ser deg selv på tv og i avisene, og du får stygge kommentarer fra idioter, begynner du å tvile på deg selv. Det er veldig vanskelig å ikke bry seg om det. Jeg har selv opplevd det når jeg har sett bilder av meg selv i pressen.

På bedre tanker

Etter innlegget som sjokkerte Allens fans har hun lagt ut et nytt blogginnlegg på Myspace-siden.

– Jeg hadde det vanskelig i forrige uke etter å ha lest Cheryl Coles kommentarer. I tillegg, når jeg fikk se så mange bilder av meg selv ved siden av Kate Moss følte jeg meg grotesk der en stund, forklarer Allen.

Ja til brød og pasta

– Jeg vet at det er en dum tanke og jeg er veldig stolt over meg selv og alt jeg har oppnådd det siste året. Jeg antar at det viser hvor stor effekt media kan ha på oss unge jenter, sier «Smile»-sangeren, som har fått mamma på besøk.

– Jeg skal ikke ta plastiske operasjoner, men heller spise masse brød og pasta. Jeg er virkelig rørt over alle kommentarene bloggen min fikk og det har helt klart gjenopprettet min tro på medmenneskelighet, sier Allen og takker alle som la igjen støttende beskjeder på nettsiden.

Foto: Scanpix/WENN
Foto: Scanpix