Det er Baby Spice Emma Bunton som nå forteller om sine ønsker.

Bak scenen etter Spice Girls-konserten i Los Angeles på the Staples center, snakket Bunton med pressen og bekreftet at sol året rundt virker fristende.

Dette skriver nyhetsbyrået Wenn.

Forelsket i L.A. – Vi har nå vært i L.A. en god stund og vi har alle forelsket oss i byen. Det kan godt være at flere Spice Girls-medlemmer flytter hit, røpet Baby Spice.

Melanie Brown var den første av krydderjentene som kjøpte bolig i California. I sommer fulgte Victoria Beckham etter, da hennes mann David signerte for fotballklubben L.A. Galaxy.

Melanie Chisholm og Geri Halliwell er ennå stasjonert i Storbritannia.

Emma Bunton ble mamma for første gang i august i år og mener dermed det ikke er utenkelig å oppdra sønnen i Englenes by. Hva kjæresten Jade Jones (også fra London) sier om de potensielle flytteplanene er derimot usikkert.

Glemmer teksten I den offisielle Spice Girls-bloggen er det Emma Bunton som har levert siste innlegg der hun bekrefter at hun storkoser seg på turné. Faktisk har hun det så gøy noen ganger at hun glemmer tekstene til Spice-sangene.

— Da vi skulle synge «Mama» ble jeg så opphengt i videoen som ble avspilt bak oss med alle mødrene og babyene at jeg glemte deler av teksten, skriver hun i bloggen.

Men om det hakker litt i sangprestasjonene til Spice Girls, bryr ikke fansen seg noe større om det. Verdensturneen ble raskt utsolgt og torsdag denne uken ble det satt opp sju ekstrakonserter i USA og Canada.

Posh blir Og mens Baby Spice åpnet for flytting, avkreftet Victoria Beckham ryktene som sier hun vil tilbake til England.

– Vi har både venner og familie i L.A og vi føler oss hjemme her. Det føles virkelig som vi opptrer hjemme, konstaterte Posh Spice.

Og venner var det nok av i salen da Spice Girls opptrådte i Los Angeles. Tom Cruise, Katie Holmes og Suri ble observert sittende i en privat VIP-boks under konserten med David Beckham.