Mandag ettermiddag ble det klart på en pressekonferanse at det var en uheldig overdose som tok livet til 39 år gamle Anna Nicole Smith.

Det ble også konstatert at det ikke fantes noen kriminelle elementer rundt dødsårsaken.

En kombinasjon av ni forskjellige lovlige stoffer, deriblant medisiner for depresjon og angst, ble for mye for Smiths kropp å takle.

Sjokkerende anklager

Howard K. Stern var Anna Nicoles kjæreste og i tillegg er han oppført som far til babyen Dannielynn. I går gikk han offentlig ut med en ytring via sin advokat Lilly Ann Sanchez som kalte dødsfallet et tragisk uhell.

— Det er grusomt, smertefullt og tragisk, sa Sanchez som presiserte at det aldri på noe tidspunkt har vært indikasjoner på noe annet enn en ulykke.

Dette skriver CNN.

Etter Anna Nicoles død 8. februar i år, ble det spekulert i media om at det kunne være Stern som tok livet av Playboymodellen.

Disse påstandene kalte Sterns advokat «sjokkerende utsagn».

— Howard føler seg ikke rettferdig behandlet. Han har mistet den viktigste person i livet hans, fortsatte Sanchez og la til at Stern «elsket Anna fullstendig».

— Han er forferdelig trist og hans tap er enormt.

Anna Nicole Smith:

  • Døde 8. februar 2007, 39 år gammel og ble gravlagt på Bahamas 2. mars.

  • Hadde en egen realityserie kalt «The Anna Nicole show» fra 2002 til 2004. Dette programmet ble også sendt i Norge.

  • Var gift med oljemilliardæren J. Howard Marshall i 13 måneder før han døde i en alder av 90 i 1995. * Fødte datteren Dannielynn 7. september 2006. * Den 20 år gamle sønnen Daniel døde 10. september 2006 av en overdose på morens sykehusrom.

  • Howard K. Stern er oppført som Dannielynns far på fødselsattesten, men to andre menn, Larry Birkhead og Frédéric von Anhalt, mener de også kan dele gener med barnet.

  • Dannielynn kan arve millioner av kroner etter Marshall og nå blir det DNA-testing for å avgjøre farskapet.