HOLLYWOOD: Storch, som har jobbet med Beyoncé, Christina Aguilera, R Kelly og 50 Cent, bistod Hilton også i arbeidet med den selvtitulerte debutplaten fra 2006, som gikk rett inn på 6. plass på Billboard-listen og solgte mer enn 600.000 eksemplarer. Den ble utgitt på hennes eget selskap, Heiress Records, som er et underselskap av Warner Bros.

– Jeg jobber allerede med min nye plate. Jeg har vært i møter med Storch, og vi har jobbet med den, sier Paris Hilton til E! online.

Sangtimer

Samarbeidet har allerede foregått noen uker, og må ha startet rett etter at hun slapp ut av fengsel. Kilder nær den rike arvingen sier at hun er fast bestemt på å lage et bedre album enn debuten, som fikk en lunken mottagelse – også av kritikerne.

– Hun har tatt sangtimer flere ganger i uken, og hun tar musikkarrieren svært seriøst, sier kilder til nettstedet.

Mens Paris Hilton var fange nummer 9818783 i Century Regional Detention Center, sa hun i et telefonintervju at hun aktet å starte et nytt liv. Hun ville vekk fra sine gamle omgivelser og dårlige bekjente, og hadde lært seg å sette bedre pris på familie så vel som de valgmulighetene hun har.

– Jeg føler det som om jeg ikke kan vente med å starte et nytt kapittel i livet mitt. Jeg har innsett at mediene brukte meg og gjorde narr av meg og var onde. Helt ærlig er jeg lei av det, og ønsker å bruke berømmelsen min på en god måte, sa hun i juni på telefon fra fengselet.

På MTV

Nå viser det seg at hun først prioriterer sangkarrieren. Men hun later også til å satse på å bli tatt mer på alvor også på fjernsynsfronten. Tidligere har Paris Hilton medvirket i dokusåpen «The Simple Life», og vært modell i ulike reklamesammenhenger.

Mandag denne uken var hun i hemmelig møte med ledelsen i MTV, men det er ikke klart om møtet har sammenheng med den kommende plateutgivelsen, eller om det dreier seg om hennes samarbeid med Marvel Comics-legenden Stan Lee.

Stan Lee har tidligere i sommer bekreftet at han arbeider med en animasjonsserie for MTV der Paris Hilton er utgangspunkt for hovedrollen. En kilde skal ifølge New York Post ha sammenlignet Paris-serien med «Striperella», der Pamela Anderson var modell for den strippende heltinnen som var hemmelig agent.