LILLESAND: Da Fædrelandsvennen traff Toffen Gunnufsen i går, sa han at han ikke vil snakke og at han er lei av hele saken. Han bekrefter at det er arbeidsgiveren som ber ham om ikke å kommentere noe i forhold til brevet der den avtroppende festivalsjefen skal ha svertet Quart.

Torsdag kveld sendte ledelsen i Quartfestivalen ut en pressemelding der det sto at Toffen Gunnufsen i et brev har svertet Quartfestivalen overfor sine internasjonale kontakter. Ifølge pressemeldingen har den avtroppende festivalsjefen forpliktet seg til å rette opp skaden ved å sende et nytt brev til de samme kontaktene, og styreleder i Quartfestivalen, Magne Aasheim Knudsen, vil kontrollere innholdet i brevet før det sendes.

«Quartfestivalen sto i fare for å falle ut av turnéplaner etter at Gunnufsen i begynnelsen av august sendte sine internasjonale kontakter et brev der han omtaler Quart negativt, samtidig som han presenterer Hove-festivalen som Norges ledende festival», sto det i pressemeldingen fra ledelsen i Quart.

Etter 15 år i Quartfestivalen slutter Toffen Gunnufsen for å begynne å jobbe i den nystartede Hove-festivalen i Arendal. Toffen skal sitte ut oppsigelsestiden til 1. november.