Den norske grøsseren hadde premiere 13.oktober, en fredag naturligvis, og er blitt en publikumsvinner. Filmen med Ingrid Bolsø Berdal, Thomas Alf Larsen, Rolf Kristian Larsen, Viktoria Winge og Endre Midtstigen i rollene, har truffet sitt publikum og vel så det. Vennegjengen som blit sittende værfast på en hytte i fjellheimen, har forårsaket mange hyl fra mørke kinosaler.

Produsent Martin Sundland i Fantefilm er naturlig nok fornøyd.

— Vi har laget en film som tydeligvis har truffet akkurat der den skulle gjøre, det er vi glade for. I det norske filmmiljøet sier man at en film er en suksess hvis den blir sett av 100.000. Det var vårt klare mål, noen av oss drømte om litt mer og det har vi klart.

Så mange besøkende gjør at alle skuespillerne nå kan se frem til en bedre middag. For Martin Sundland gjorde en avtale han nå må betale for.

— Jeg sa til skuespillerne da vi spilte inn filmen på Leirvassbu, at hvis vi klarte 150.000 besøkende, skulle jeg invitere dem på en fantastisk god middag. Den avtalen skal jeg holde. Så nå må jeg finne en god restaurant, sier Martin Sundland.

Det kan være han har råd til litt vin også. For Fritt vilt kostet 15 millioner kroner å lage, og besøkstallene til nå er godt økonomisk nytt.

— Alle som har trodd på filmen og investert penger i den, får pengene tilbake. Som produsent er jeg veldig glad for det, sier Martin Sundland.

Det store spørsmålet nå, er om det kommer en oppfølger.

-Jeg har fått mange mailer fra folk jeg ikke kjenner, som lurer på når oppfølgeren kommer. Det jeg kan si om det, er at vi ikke har noen konkrete planer, men vi diskuterer det, sier Martin Sundland.