KRISTIANSAND: Innslaget var del av underholdningen på HiA-scenen på torvet, og var noe av det første som skjedde i en riktig lang og innholdsrik kulturnatt 2006. I løpet av fredagskvelden kunne publikum nemlig velge blant 150 forskjellige innslag.

Manglende interesse for Odderøyas skjebne

Samtidig inne i Rådhuset var det ikke så mange som lo. Der ble nemlig folkemøtet om Odderøyas framtidige skjebne avlyst grunnet manglende interesse. Kanskje var det ikke noe lurt å legge folkemøtet til en fredagskveld hvor det A: var strålende vær, og B: var kulturnatt med en ekstrem mengde andre underholdningstilbud?

Grafittikunst på Gateakademiet

Blant tingene vi rakk å få med oss i går var veggdekorasjonen på Agder Kunstnersenter.

– Det er «Uten tittel», sier graffitikunstner Petter Langfeldt strålende fornøyd. Sammen med ti andre elever på Gateakademiet brukte han mye av torsdag og fredag på å lage sjablongkunst på den inntil nylig hvite murveggen.

– Det er jo egentlig nulltoleranse på graffiti i Kristiansand, så dette var en fin anledning, sier verkstedsleder Elisabeth Romberg fra Gateakademiet. Kunstnersenteret skal nemlig snart pusses opp, og det var derfor ledelsen der fant på at det kunne være greit med litt veggkunst på kulturnatta.