Den tredje sesongen av «Frustrerte fruer» tar tirsdag kveld et foreløpig farvel med norske tv-seere. En av fruene går langt i sitt farvel.

Henger seg

Sesongen avsluttes med stil og drama. Det planlegges bryllup, faktisk flere – i Wisteria Lane, og alt går selvsagt ikke etter planen. I tillegg sliter Lynette med sin kreftdiagnose og Bree er tilbake etter sin lange bryllupsreise, bærende på litt av en overraskelse.

Som seg hør og bør, må en sesongavslutning ha en skikkelig cliffhanger, slik at seerne gisper etter luft og vender tilbake til neste runde. I «Frustrerte fruer» får vi se at en av fruene henger seg i ren desperasjon. Dør hun? Overlever hun?

Hvem det er, skal ikke røpes her. Men er du ekstra nysgjerrig, kan du finne det ut på tv-kanalen ABCs nettside.

Tilbake til våren

Fruene er en av de mest populære seriene til TV2. Informasjonssjef Marianne Røiseland sier at alle tre sesongene har ligget høyt på statistikken.

— Seerne liker serien da den klarer å fornye seg. I tillegg har «Frustrerte fruer» noe alle kan kjenne seg igjen i, samtidig som du dras inn i det absurde som ingen kjenner seg igjen i. De treffer mange og det er underholdende.

Fruene blir avløst på tirsdager av en annen seer-magnet, nemlig legeserien «Grey's anatomy».

— Vi har truffet godt med «Grey's anatomy», og den følger godt opp fruene. Så langt vi har planlagt skal disse seriene avløse hverandre, så når legene tar pause, tar fruene over. Det blir trolig på våren, sier Marianne Røiseland.

Amerikanske tv-seere får se sesong fire av fruene fra 30. september.

Sesongavslutningen av «Frustrerte fruer» går på TV2 tirsdag 21.40.