OSLO: Torsdag går Norwegian Wood 2007 av stabelen i Frognerbadet i Oslo, og kristiansandsartist Marte Wulff får æren av å åpne ballet på Hovedscenen sammen med navn som Wolfmother og Tori Amos. Konserten vil også sendes direkte på www.nrk.no klokken 17.30, så har du ikke fått sikret deg billett til festivalen, har du likevel en mulighet til å få med deg konsertene fra hovedstaden.

Med symfoniorkester i Søgne Etter opptredenen på Norwegian Wood, tar Wulff turen til Sørlandet, hvor hun søndag skal opptre på Søgne gamle prestegård sammen med Agder Ungdomssymfoniorkester. Symfoniorkester består av rundt 40 unge musikere i alderen 10-20 år, og de skal fremføre 5 av Wulffs låter sammen med artisten.

Flere sørlendinger på Norwegian Wood Norwegian Wood byr også på et annet sørlandsk innslag, nemlig PostScriptum med vokalist Petter Skippervold fra Lillesand i spissen. Bandet sikret seg plass på Norwegian Underwood-scenen tidligere i vår, og spiller lørdag. Underwood er scenen for unge og fremadstormende nye norske artister, og blir ofte betegnet som et springbrett for en videre karriere. Mange store norske artister har spilt på denne scenen i starten av karrieren.

Norwegian Wood holder på fra torsdag 14. juni til søndag 17. juni og kan i år servere navn som blant annet Travis, Brian Wilson, The Lemonheads, Korn, Evanescence, Enslaved, The Waterboys og Shawn Cowlin i tillegg til de tidligere nevnte Marte Wulff, Tori Amos og Wolfmother.

Se program på www.norwegianwood.no