Da dommer Michael Sauer erklærte at Paris Hilton vil bli sendt tilbake fengselet, brøt Paris sammen i rettslokalet mens hun ropte «mamma, mamma, mamma». Dette melder TMZ.com.

18 dager igjen

I retten fredag uttalte Sauer at han ikke forstår hvorfor Paris ikke kunne få den behandlingen hun trengte i fengselet i Lynwood.

— Der har de svært gode medisinske fasiliteter, mente Sauer.

Foto av Paris på vei til rettssalen i politibil viste en strigråtende superkjendis i baksetet allerede før beslutningen ble tatt.

Paris har en straff på 23 døgn og vil bli kreditert for de fem dagene hun allerede har tilbrakt bak murene.

Svært forsinket

Det var også mye dramatikk før retten ble satt i morgentimene i L.A. fredag.

Spørsmålet som var på alles lepper var om Paris skulle slippe å møte fysisk i retten, men heller snakke via telefon.

Dette ble ikke godkjent av dommeren som krevde å treffe Paris ansikt til ansikt.

Men det tok sin tid før miss Hilton fant det for godt å dukke opp i retten. Ikke før etter kl 10 forlot Paris hjemmet sitt i West Hollywood, over en time for sent.

Forsinkelsen skal visstnok ha bakgrunn i uenigheten mellom sheriffen og dommeren og hvem som kunne bestemme hva.

- Helt paralysert

Moren til Paris, Kathy Hilton var i sjokk etter kontrabeskjeden kom.

— Jeg er helt paralysert akkurat nå, uttalte hun til reportere ifølge TMZ.com.

Paris får heller ikke særlig med tid før det bærer bak lås og slå igjen.

En sheriff som var tilstedet i rettssalen kommenterte at superkjendisen med stor S vil bli fraktet direkte fra retten til Lynwood.

Før det endelige resultatet ble offentliggjort, trodde rundt 80 prosent av TMZ.coms lesere at Paris måtte returnere til cellen.

Paris' fengselsuke: (amerikansk tid, Los Angeles)

Søndag 3. juni, kl 22.30: Paris Hilton melder seg til sheriffen i L.A. og blir fraktet til fengselet i Lynwood to dager for tidlig. Hun skal sone i 23 dager.

Torsdag 7. juni, kl 02.00: Paris har inngått en avtale med sheriffen som forflytter kjendisen fra fengsel til husarrest på grunn av medisinske årsaker. Soningstiden blir dermed forlenget til 40 dager.

Torsdag 7. juni: Dommeren som dømte Paris til fengsel, er ikke fornøyd med at hun nå er i husarrest. Han krever at Paris møter i retten fredagsmorgen.

Fredag 8. juni, kl 09.00: Dommer Michael Sauer mener fengselet i Lynwood kan ta seg av Paris' medisinske behov og sender henne tilbake til fengselet. Hun har da 18 dager igjen å sone.

Bakgrunnen for Paris' straff:

7. september 2006 : Paris Hilton blir tatt for fyllekjøring i L.A. og får dermed 36-måneders prøvetid.

27. februar 2007: Paris, som ikke har lov til å kjøre bil under prøveløslatelsen, blir igjen stoppet etter å ha kjørt for fort og med billysene av mens det var mørkt.

4. mai 2007: «The simple life»-stjernen blir dømt til 45 dagers fengsel for brudd på kjørevilkårene. Straffen blir senere forkortet til 23 dager grunnet god oppførsel.