KRISTIANSAND: – Det føles utrolig godt å kunne få på plass denne avtalen som utgjør ny rekord for oss i sektoren bank og finans, sier kommersiell direktør i Palmesus Ketil Børstein Stensrud i en pressemelding sendt ut onsdag.

Fredag skrev Fædrelandsvennen om opphøret av samarbeid mellom Palmesus og Spareskillingsbanken. Da sa Stensrud dette:

– Vi har inngått ny samarbeidsavtale i rekordformat med en stor bankaktør.

Millionavtale

Og nå kommer altså pressemeldingen:

«Nordea, en av Nordens største banker, inngår et strategisk partnerskap med Palmesus, kjent som Skandinavias største strandfest med tilhold på Bystranda i Kristiansand. Avtalen har en lengre horisont og utgjør et betydelig syvsifret beløp i året. Satsningen blir samtidig Nordeas flaggskip innenfor selskapets ung-strategi.»

30 millioner

– Hvis alt går veien i år, kan vi kanskje klare å overstige 30 millioner kroner i partnere, og det er langt mer enn en dobling fra siste arrangementsår i 2019. Veldig stas, sier Børstein Stensrud i pressemeldingen.

Kommersiell direktør Ketil Børstein Stensrud sier Palmesus sikter mot 30 millioner kroner i samlede partnerinntekter. Foto: Stian Herdal

Palmesus arrangeres 1. og 2. juli på Bystranda med navn som David Guetta, A$AP Rocky, Ty Dolla $ign og Armin van Buuren.

Cecilie Svegaarden er Nordeas leder for Baking Marketing & Communication. Hun sier dette i pressemeldingen:

– Det er utrolig gøy for Nordea å være med når strandfesten endelig skal få slippe løs etter to år med pandemi. 2022 er også året vi ønsker å satse på de unge på mange ulike områder, både eksisterende og potensielle Nordea-kunder.