Med en heltent Kristopher Schau i front, gikk hardcore-metalbandet The Cumshots til frontangrep på Quartpulikummet tidlig tirsdag kveld, og det var ikke bare musikk bandet hadde å by på. Mot slutten av konserten ble et sjokkert quartpublikum vitner til livesex på scenen i tillegg.

Klokka var seks, og metaltirsdagen var allerede godt i gang. A-kjendis, humorsjef og metalmusiker Kristopher Schau regelrett kastet seg over mikrofonen, og dermed brakte det løs.

The Cumshots øste på med beinhard, metallisk riffing, og Kristopher var høyt og lavt mens han spyttet ut vokallinjer. Blodet sprutet, spyttet fløy og musikken sprengte seg ut til et fuzzhungrig quartpublikum.

Musikalsk sett jobbet bandet i et krysningspunkt mellom metal, punk og hardcore, og Quarten fikk oppleve den rivende villheten de på kort tid har blitt kjent for. The Cumshots leverte et samspilt og målrettet sett intense låter, og showet var kjemisk rensket for dødpunkter. Det var mot slutten av konserten sjokket kom. Bandet stoppet opp, holdt en liten appell for pornonettstedet " fuckforforest", og brakte et ungt par ut på scenen.

Så begynte de å spille, og dermed vrengte paret av seg klærne og kjørte i gang et hardcore-sexshow for et sjokkert publikum.The Cumshots ga et samlet Quartpublikum lydmessig grisebank, og musikken og energien var strålende, men da bandet gikk av scenen, var det musikalske glemt. Sex-stuntet overskygget alt, og nå er det bare å vente på etterspillet. Lars Nedland

THE CUMSHOTS

Bendiksbukta

Kl. 18.00