ARENDAL: — Vi har hatt Calvin Harris på blokka i flere år, så dette er gode nyheter – ikke minst for all fansen han har i Norge, som har kommentert og stemt ham frem i en årrekke gjennom våre sosiale medier. Det ligger an til å bli en kjempestor fest og dansbar hitparade på festivalens avslutningsdag, sier bookingansvarlig i Hove, Toffen Gunnufsen, i en pressemelding.

Calvin Harris er både artist, produsent og DJ, og har blant annet skrevet, produsert og deltatt på Rihanna-hiten "We Found Love" fra i fjor.

Han regnes i dag som en av de aller fremste innen elektronisk dansemusikk.

Skotten ga i oktober ut sitt tredje album og gikk til topps på britiske hitlister. Harris har også skrevet og produsert låter for artister som Dizzee Rascal, Ne-Yo, Cheryl Cole og Kylie Minogue.

I sommer skal han altså være den siste headlineren ut på Hove.Hovefestivalen finner sted på Tromøya mellom 2. og 5. juli. Tidligere er Kings of Leon offentliggjort som headliner til festivalens første dag. Dessuten er blant andre Crystal Castles, Bullet for My Valentine, Volbeat og kanadiske Metz booket til årets program.