KRISTIANSAND: Den første sangen i Kildens offisielle historie ble fremført av Helene Bøksle, som på vakkert vis ønsket publikum velkommen. Noen sekunder etter opptredenen var det en lykkelig og rørt artist som snakket med Fædrelandsvennen

— Det var et stort øyeblikk. Jeg er utrolig takknemlig, det er virkelig en ære å få lov til å starte de første tonene i dette bygget. Jeg ga hele stemmen min til veggene i Kilden, så jeg håper det klang godt, sier hun.

Bøksle forteller at hun har sittet blant publikum under prøvene, og mener teater– og konserthuset gir helt spesielle opplevelser, uansett om man er artist eller tilskuer.

— Kilden er unik. Som publikum får man følelsen av man er på en intimscene, samtidig som man er med på noe storslått. Det er nesten som om du sitter på selve scenen. Jeg har aldri opplevd det så nært. Og så er det virkelig spesielt å synge her inne også.

— Hva tror du Kilden kan bety videre for Sørlandet?

— Veldig mye. Jeg har hatt en god følelse hele veien. Nå står huset åpent med ønskene våre, og det er opp til oss å fylle det med drømmer, sier Bøksle.