KRISTIANSAND: — Casiokids pleier å skape god stemning og appellerer både til barn og voksne, sier Maja Mendoza.

Festivalsjefen for Ravnebarn offentliggjør bookingen av to større navn på neste års festival. Bergenskvartetten Casiokids har gjort seg bemerket med sanger som "Finn bikkjen", og de har gjort det til en spesialitet å lage konserter skreddersydd for barn.

BARNETEKKE: Casiokids er spesialister på å spille for barn. Og voksne. Foto: Photographer: Lars Bronseth, Lars Brønseth

Duoen meg og kammeraten min består av Martin Hagfors og Håkon Gebhardt, som når de spiller for voksne kaller seg HGH. De kom i fjor med den kritikerroste barneplata "Det e'kke bra før det er dårlig".

Ravnebarn ble arrangert første gang 4. august, med navn som Honningbarna, Marte Wulff og Sara og Arash. Sistnevnte kommer også neste år i tillegg til Nutopia. Med 1500 besøkende gikk Ravnebarn 2013 med underskudd på 30.000 kroner.

— Det er ikke et stort underskudd, og vi er ikke redde for å prøve på nytt, sier Mendoza. Med utvidelse til to dager øker også budsjettet fra 500.000 kroner til anslagsvis 750.000 kroner.

I år ble Ravnebarn støttet av blant andre Norsk Kulturråd, Spareskillingsbanken, Kristiansand kommune, Sparebanken Sør, og Sørf, og festivalen er inne i søknadsprosessen for støtte til neste år. Ravnebarn har også innledet et samarbeid med Stine Sofies Stiftelse.