Ali gjør Idol-comeback

Alejandro Fuentes skal synge duett med Idol-Siri fredag.

Publisert: Publisert:

TILBAKE: Alejandro Fuentes skal synge duett med Idol-Siri fredag. De to skal synge Springsteen-låten "I'm on fire". Her fra en konsert i domkirken. Foto: ARKIVFOTO

Denne artikkelen er over seks år gammel

OSLO: Fredag henter TV 2 inn gamle Idol-stjerner som skal synge duett med årets finalister. Alejandro Fuentes blir hentet inn for å synge duett med Siri Vølstad Jensen fra Ålgård. De to skal synge Bruce Springsteens "I'm on fire" sammen.

— Vi gjør dette fordi det er tiårsjubileum for Idol i år, og det har vi lyst til å markere. Hver av årets finalister skulle velge seg det de husker som et magisk idol-øyeblikk. Det de ikke visste, var at de i tillegg skal synge duett med den som sang låta i Idol, forteller Bjarne Laastad, assisterende kommunikasjonssjef i tv 2.

DUETT: Siri Vølstad Jensen synger duett sammen med Alejandro Fuentes. Foto: TV 2

Siri Vølstad Jensen har valgt å synge "This Year's Love" av David Gray, som Alejandro Fuentes sang i Idol 2005.Finalist Steffen Jakobsen fra Grimstad skal synge duett med Erik Flaa, som var med i Idol i 2005, samme år som Alejandro. De to skal synge "Personal Jesus" av Depeche Mode.

— Steffen skal synge "Hurt", som Erik gjorde en magisk versjon av i 2005, forteller Laastad.

Ifølge Laastad gleder både finalister og gjester seg til kveldens program.

— Det blir veldig hyggelig å få tilbake gamle kjente og å se hvordan årets finalister tolker tidligere magiske Idol-øyeblikk. Vi har aldri hatt duetter med utenforstående i Idol før. Alle de fire gjestene er veldig flinke. Kanskje de kan løfte finalistene enda mer, sier Laastad.

DUETT: Steffen Jakobsen synger duett med Erik Flaa. Foto: TV 2

— Hvordan tror du gjestene vil påvirke stemmegivningen?- Jeg tror det vil være fremføringen som avgjør. De som klarer å gjøre en god duett sammen, vil få positiv uttelling, tror Laastad.

Her er listen over duettene som skal fremføres i kveld:

Eirik Søfteland og Gaute Ormåsen synger «Say Say Say» (Paul McCartney & Michael Jackson)

Siri Vølstad Jensen og Alejandro Fuentes synger «I’m On fire» (Bruce Springsteen)

Astrid Sugaren og Aleksander With synger «Ho Hey» (The Lumineers)

Steffen Jakobsen og Erik Flaa synger «Personal Jesus» (Depeche Mode)

Publisert: