MANDAL: — Vi gleder oss til å spille for ungdommene i Mandal. Jeg håper de er like gærne som ungdommene de andre stedene vi har vært, sier Samsaya (32).

Artisten har nylig blitt ferdig med sin siste plate, "Bombay Calling", som slippes neste år. Allerede er singelen Stereotype" ute.

— Jeg hadde skikkelig lyst til å legge ut på en ungdomsturné da jeg ble ferdig med plata. Da jeg var 13–14 år betydde fritidsklubben mye for meg. Jeg fikk spille inn demoer, og det var en veldig spesiell tid som har betydd mye for meg. Denne turneen handler om mitt forhold til musikken og at jeg vil gi noe tilbake.

For Samsaya trives nemlig best med å opptre, og synes at det kan ta lang tid å gjøre ferdig en plate. Men nå som sluttproduktet er ferdig hun veldig fornøyd.

— Jeg liker ikke sjangre, men jeg vil beskrive det som en indisk Alice i Eventyrland. De som kommer på konserten får et innblikk i dette universet, forklarer Samsaya om de nye låtene.

På nyåret kan vi også se henne i TV2-programmet "Hver gang vi møtes".

— Det var gøy, intenst, annerledes, samtidig som det var lærerikt og nervepirrende. Det var skikkelig uvant å tolke andre sine låter, forteller artisten om innspillingen.