Siden oppstarten i september og fram til jul var programtilbudet på den selverklærte kvinnekanalen FEM dominert av innkjøpte serier og show. Siden nyttår har det vært premierer på flere egenproduksjoner. Resultatet er at kanalen har hoppet tre plasser på oversikten over de mest sette kanalene i Norge: fra 15. til 12. plass. De mest populære programmene på kanalen er ifølge informasjonsansvarlige Vivi R. Trøsvik dokumentarserien «Unge mødre», livsstilsserien «En, to, tre — oppussing og de to paranormale seriene «Lisa Williams - livet blant de døde» og «Klarsynte etterforskere».

Men flest seere har kanalen hatt på sine søndagsfilmer, med seertall opp mot 45.000. Dokumentarserien «Unge Mødre» har hittil et snitt på 35.000 seere, mens serien «Hello Goodbye» med Trine Grung til nå har oppnådd et snitt på ca. 13.000 seere. Livsstilsserien «En, to, tre - oppussing!» har opp mot 40.000 seere.

I forbindelse med at stadig flere knyttes til det digitale bakkenettet, får kanalen en stadig større distribusjon. Derfor er det fra uke 9 duket for utvidet sendetid fra klokka 9 om formiddagen, og flere premierer på FEM.

Profilerte kvinner

Den det er knyttet størst forventninger til er talkshowet «Studio 5». Showet skal sendes hver kveld fra mandag til torsdag kl. 21.30. Opplegget er at fire svært forskjellige, men skarpe og munnrappe kvinner i hvert program skal invitere til debatt. Det roterende panelet består av følgende kvinner:

Karita Bekkemellem, Mina Hadjian, Eli Hagen, Heidi Nordby Lunde, Kjersti Løken Stavrum, Birgitte Lund Nakken, Kari Simonsen og Martine Aurdal. Talkshowet blir sendt fra Parkteatret i Oslo.

«Studio 5» blir det første daglige og kvinnedrevne talkshowet på norsk tv. I tillegg til det faste panelet vil det blir invitert aktuelle gjester til studio.

Fra denne uken blir også filmtilbudet mer omfattende, blant annet med nattfilm fredag, film kl. 21 hver lørdag og matiné hver søndag formiddag.

Flere premierer

Samme uke blir det også premiere på disse programmene:

«The Martha Stewart Show» er en amerikansk legende. Gjør-det-selv-dronningen Martha Stewart inviterer til sitt studiobaserte underholdningsshow hver ettermiddag fra mandag til fredag. Matlaging, husstell, hagestell, kjendiser, vanlige folk og eksperter i skjønn forening. Premiere mandag 25. februar.

«I ly av regnet» (Rain Shadow) er en australsk dramaserie om veterinæren Kate McDonald, som lever i et område med en 150 år gammel jordbrukskultur og som sliter med en del spesielle personlige problemer. Premiere 25. februar.

I «Med saks og kam» kjemper 12 frisører om den høythengende tittelen «frisørgeni» etter god gammel designerspireoppskrift. Premiere tirsdag 26. februar.

«Levende rom» (Space for living) er et program som kombinerer reise, hjemmeinnredning, formgivning og livsstil. Programlederne Maura Grierson og Hannah Simone oss med verden rundt. De treffer mennesker som åpner dørene til egne hjem og forteller om hvilke ideer, inspirasjoner og løsninger som ligger til grunn for måten de lever på. Sendes hver kveld fra mandag til fredag, med premiere mandag 25. februar.