Advokatene forsøkte under et rettsmøte tirsdag å bli enige om et opplegg der artisten kunne få treffe sønnene sine. Flere nettstede meldte om at advokatene ikke ble enige. En talsperson for retten bekreftet sent på dagen at det ikke var blitt enighet om endringer i besøksstriden, skriver Reuters. Dermed er det usikkert når Britney får møte sine to små igjen.

K-Fed ville ha besøk

Kevin Federline ønsket at Britney skulle få treffe barna, skriver tmz.com. Men det hjelper lite så lenge partene ikke kom til enighet.

En dato for neste rettsmøte er foreløpig ikke kjent. Spears kunne ifølge den gamle avtalen ha kontakt med barna på telefon, og denne avtalen er altså ikke endret.

Retten avslo et ønske fra Spears' advokat om at advokatene i saken ikke skulle få lov til å snakke om saken til media. Dette ble avvist. Britney ble derimot innviliget å skifte advokat fra Spears fra Anne Kiley fra Trope & Trope til Stacy Phillips, skriver Reuters.

Av helseårsaker

Argumentet for å få besøksrett var fra Britney Spears familie og advokater at hun kan bli bedre av å få treffe barna. 26-åringen har ikke sett Preston (2) og Jayden (1) siden oppstyret 3. januar i år da hun stengte seg inne med yngstesønnen og nektet å overlevere barna til faren. Politiet ble involvert og Spears ga til slutt etter, for så å bli kjørt til sykehus i ambulanse. Hun har siden den gang blitt innlagt på sykehus nok en gang.

1. februar ble hun i tillegg umyndiggjort av en dommer, og det er faren Jamie Spears som for tiden er oppført som verge. Han har sammen med en advokat kontroll over datterens midler.

Spørsmålet om Britney Spears fremdeles skal være umyndiggjort, skal ifølge tmz.com opp i en nasjonal domstol.