Superkjendisen Hilton er for tiden aktuell med filmen «Repo! The Genetic Opera», der hun spiller Amber Sweet. Filmen beskrives som en moderne rockeopera og tematikken må sies å være av det sære slaget. Det hele foregår i 2056, og en epidemi av organsvikt herjer planeten. Selskapet GeneCo kommer så på banen for å tilby organtransplantasjoner for betaling.

Hilton

Med på laget er også musikalstjernen Sarah Brightman og filmen har premiere i USA denne helgen. Hilton har tidligere spilt seg selv i filmer som «Zoolander» og «Wonderland», og hun har også hatt mindre roller i flere relativt ukjente filmer. Hiltons rollefigur i den nye filmatiserte rockemusikalen er avhengig av operasjoner og smertestillende stoffer, men selv avviser hun kontant at hun ville vurdert å legge seg under kniven.

– Jeg elsker å være ekte, slår Hilton fast overfor det nye amerikanske underholdningsmagasinet The Daily Beast.

Magasinets reporter tilbrakte en hel dag i selskap med kjendisen, og rapporterte om møtet i sin blogg.

En dag

Hilton nekter for at hun selv har gjennomgått plastisk kirurgi. Hun mener i stedet at de som utsetter seg for slikt ser eldre ut etterpå.

– Mange jenter som er 21 tar mange operasjoner og ender opp med å se ut som 40-åringer. Og du er nødt til å vedlikeholde det. Når du blir 30 kommer du til å se ut som du er 50, og når du blir 50 kommer ansiktet ditt til å falle av, hevder Hilton.