Enkelte lurte nok på hva tv-selskapet CBS tenkte da de hyret inn den ustabile popstjernen til en liten gjesterolle i serien «How I Met Your Mother», men stuntet skulle vise seg å være svært så smart.

Rekord

Mandagens episode ga tidenes høyeste seertall for komedien, som har vunnet tre Emmy-priser. 10,6 millioner seere så Britney Spears vise fram skuespillertalentet sitt i rollen som tannlegeresepsjonist, skriver Hollywood Reporter.

«How I Met Your Mother»var det fjerde mest sette programmet denne kvelden og nå kan det gå mot en ny sesong, melder nettstedet. Komedien blir vist på TV3 i Norge, men her er ikke serien kommet lenger enn til 2006.

STJERNEN: En nettskribent mener Britney Spears overskygget Sarah Chalke fra Scrubs (til høyre). Til venstre Josh Radnor som Ted. Skryt

Og etter mye kritikk er endelig pressen på Britney Spears sin side.

«Britney the Trainwreck viste at hun fremdeles kan være Britney the Performer.», skriver nyhetsbyrået Associated Press.

«Spears beviste at hun kan spille like godt som hun kan synge», mente New York Daily News. Hva avisen mener om sangtalentet hennes vites imidlertid ikke.

Comeback?

Kjendisbloggeren Perez Hilton spør leserne om dette kan være begynnelsen på et comeback for Britney, og innleggene til saken viser at svært mange nettbrukere syntes artisten var morsom og avslappet på skjermen.

26-åringen hadde også i 2006 en liten gjesterolle i en sitkom, den gangen i «Will & Grace». Hun er for tiden aktuell med sitt femte studioalbum «Blackout».