KRISTIANSAND: Fra før har arrangørene booket Rockettothesky og Skambankt til det første store arrangementet i den nye kultur-bygget. Det ser ut til å bli et riktig så jente-preget arrangement i Kristiansand, med både Boel, Alsos og Jenne "Rockettothesky" Hval på programmet.

Christel Alsos

Alsos blir sett på som en av musikk-Norges klareste stjerneskudd for tiden. Hennes debutalbum "Closing the Distance" som kom ut 15. januar har allerede solgt til gull, og topper fortiden både Sørlandslista og VGs Topp 30 albumliste for norske artister. Både førstesingelen "Come on" og andresingelen "Come back to me" er på hyppig rotasjon i landets radiokanaler.

Hanne Boel

Danske Hanne Boel er kjent for de aller fleste, og vil nok trekke både unge og eldre fans til Hans Johnsen-bygget i mars. Hanne Boel har solgt mer enn to millioner album i løpet av karrieren og er således en av Skandinavias mestselgende artister. Hun har spilt flere ganger i Kristiansand med suksess, og denne gangen tar hun turen til Havnekvartalet for å spille under Kultopia.