De siste årene har vært eventyrlige for 19 år gamle Alejandro Fuentes. Idol-deltakelse og rekordstort platesalg har gitt ham millioninntekter. Vennskapet og gitarspillingen med Askil Holm, Kurt Nilsen og Espen Lind har ført med seg mange muligheter for mannen fra sør.

Yeah, vi er i gang

Men dette med jenter er ikke lett. I et intervju med Dagbladet Fredag, forteller Alejandro blant annet at han frykter han kommer til å være elendig i forhold til jenter.

— Nå er det sånn at når du møter jenter, så er det yeah, vi er i gang. Men jeg suger på de greiene der. Jeg er e-len-dig. På å snakke med dem, på alt. Men det jo alle, egentlig. Det er vanskelige greier det der. Men det er gøy, da. Og jeg er jo ung ennå.

For Alejandro kan ikke klage på oppmerksomheten. For på fansiden alejandrofuentes.org strømmer det på med hyggelig ord. Da han nylig hadde nettmøte, fikk han inn mange spørsmål, de fleste fra jenter.

Forelsket

Alejandro forteller også i intervjuet at det ikke er lenge siden han kjente hjertepumpa slå noen ekstra slag. Det skjedde hjemme i Kristiansand i jula.

— Det var forelskelse, altså. Once in a lifetime, liksom. Men hun hadde type, da. Og nå er hun dratt til Danmark.

Alejandro vet ikke hva hun gjør der.

— Jeg glemte å spørre. Jeg er elendig på å spørre.

Ny musikk

Nå som gitarkvartetten er oppløst, konsentrerer Alejandro Fuentes seg om den nye plata si. Han jobber i studio og skriver sanger. Han blir ikke å se på en konsertscene på egen hånd før plata er ferdig. Det er ikke satt en dato for når plata skal komme.

I mellomtiden kan du se video og høre låter fra hans første plate,«Diamonds or pearls»her.