Se innslaget fra TV Sør om saken her.

KRISTIANSAND: Kristiansands ordfører ble strålende fornøyd da fvn.no konfronterte han med at det legendariske bandet var booket til sommerens festival.

— De er i boks nå ja? Så flott! Jeg visste de jobbet med det og hadde tro på at det ville gå i orden, sier Skisland.

Han var selv The Who-tilhenger da de hadde sin storhetstid på 60- og 70-tallet og har store planer om å få med seg konserten på Quart.

- Et smart trekk

Skisland mener også festivalledelsen gjør et smart trekk ved å booke et band for det han betegner som "sin generasjon", men påpeker at han ikke synes det bør bli for mange band av denne typen, da Quart-festivalen først av alt bør være for ungdommen.

På spørsmål om han tror Quart vil overleve, er han ganske klar i sin tale:

Har tro på Quart

— Jeg tror ikke Quart er på vei nedover, og har stor tillit til dagens ledelse. Men en kan ikke legge skjul på at kampen til sommeren blir tøff, og dette året vil bli veldig avgjørende. Prisnivaet er meget høyt, så det blir spennende å se.

Skisland er fremdeles litt skeptisk til at det nå blir etablert to så store rockefestivaler på Sørlandet, men slår ikke fra seg at det også kan være positivt.

— Jeg håper jo og tror at dette vil gjøre Sørlandet sterkere som rocke-landsdel, men jeg er jo fremdeles litt skeptisk. Konkurransen vil bli hard mellom de to festivalene, sier Skisland.

Gundersen trodde alltid på sterke navn

Statssekretær, Mette Gundersen har personlig andre favoritter enn The Who, men hun synes det er moro at "gamlegutta" tar turen til Kristiansand.

— Jeg kan tenke meg Jan Oddvar var fornøyd med dette ja! sier Gundersen humoristsisk.

Gundersen har aldri vært i tvil om at Quartfestivalen ville komme med sterke navn også i år.

— Nei, det har jeg vært sikker på hele tiden. Men jeg gleder meg til de slipper flere headlinere. Personlig håper jeg på at The Killers tar seg en Europa-turné i sommer og stikker innom Quarten samtidig, avslører hun.