Etter at gjenforeninger har blitt store penger for både Take That, Led Zeppelin og andre fordums berømtheter, er det nå New Kids On The Blocks tur til å bli bitt av reunionbasillen, melder Reuters tirsdag.

Kjente navn på pikerommet Gruppen nådde aldri like høyt når det gjaldt musikkredibilitet som de gjorde med salgstallene, men på tidlig 90-tall var Joey, Jonathan, Donnie, Jordan og Danny velkjente navn på de tusen pikerom.

Bandet var i sin tid et av bransjens første boybands, hvis man da ikke teller med rekkene med mannlige popband som The Beatles og soulselskapet Motowns mange guttegrupper.

Sistnevnte var en stor inspirasjonskilde da gruppens produsent Maurice Starr satte sammen bandet på midten av 80-tallet, spesielt når det gjaldt dansetrinn og vokalharmonier.

Stjerner over natten Boston-gruppen debuterte med en selvtitulert plate i 1986, men ble stjerner nærmest over natten med andreplaten «Hangin' Tough» i 1988, som gikk platinum to ganger innen julen 1989. NKOTB-manien brøt for alvor ut blant småjenter verden over da oppfølgeren «Step By Step» ble utgitt året etter, men gruppen holdt ikke sammen lenge, og gikk hver til sitt i 1994. Spiller med Hannah Montana Nå er gruppen klare for sin første konsert på 14 år.

Den skal finne sted i New York 17. mai, hvor kvintetten opptre skal sammen med blant annet Miley «Hannah Montana» Cyrus og Gavin DeGraw.

Deretter følger verdensturné og nytt album.