KRISTIANSAND: — Det aller beste minnet fra Farmen er da jeg hadde jobbet knallhardt hele dagen, satte meg ved bålet om kvelden og røykte papiret fra en tørrmelkspose. Men det var rester av tørrmelk igjen i posen, så jeg ble litt dårlig av det, sier Aase til fvn.no.

Utfordrer Denne uken får realityseere møte de fire utfordrerne som har som mål å komme seg inn på gården. En av dem er dramastudenten Anne Kristine Aase som opprinnelig er fra Greipstad i Songdalen kommune. Til daglig studerer hun, og bor i Kristiansand sammen med sin forlovede, Stian Godderstad.

— Det hele startet med at meg og søsteren min meldte oss på Farmen. Det var min søster som var mest gira. Betingelsen for at vi ville være med var at vi kunne delta sammen. Vi ble intervjuet både i Kristiansand og Oslo, men TV 2 ville kun ha meg med videre. Da måtte jeg ta stilling til om jeg fortsatt ville være med. Jeg takket til slutt ja, sier Aase.

Knallhardt I de neste programmene av Farmen vil seerne få oppleve hvordan de fire utfordrerne må slite seg gjennom tilværelsen i skogen. Ifølge Aase var det knallhardt arbeid døgnet rundt.

— Det vanskelige med å være utfordrer er at man kommer inn når spillet allerede har satt seg. Man er ikke med i noen allianser, og er stort sett uønsket, sier Aase.

25-åringen er sparsom med opplysninger om hvordan Farmen vil skride fram, men understreker gang på gang hvor tøft det var å være så lenge uten røyken. Dermed er det opp til folk å spekulere i hvor lenge hun fikk være i Aremark i Østfold.

Savnet røyken - Det var helt fantastisk å være med, og en opplevelse å være i skogen. Men det var samtidig en stor overgang. Som person er jeg glad i cola, godteri, røyk og det å ligge på sofaen. I skogen fikk man verken røyk eller sukker, sier Aase.

Til tider kunne hun føle at suget etter røyk var like kraftig som lengselen etter kjæresten.

— Du kan skrive at savnet var "fifty-fifty". Jeg savnet familien og kjæresten fryktelig. Bursdagen min inne i skogen var grusom. Jeg fikk en halv potet mer enn de tre andre. Slik ble merkedagen feiret, ler Aase.