Hollywood tar hevn. Men hvem blir rundlurt denne gangen? Hollywood-kjendisene har gang på gang gått på limpinnen foran tv-kamera og en kneggende Ashton Kutcher i MTV-programmet «Punk'd». Men i det nye showet hans «Pop Fiction» som starter søndag på amerikansk fjernsyn er det nettopp kjendisene som hjelper ham lure den skandalesøkende pressen.

Hollywood tar hevn

Programmet blir beskrevet med «Hollywood får sin hevn» og ideen er å ta igjen mot mediene, journalistene og paparazziene som hver eneste dag følger skuespillere på kaffebaren, sangere på trening og som legger ut om privatlivet deres på nettsider, i blader og tv-programmer.

Ifølge USA Today er 20 kjendiser, flere av dem superstjerner, med på spøkene.

Hiltons guru-spøk

Det er allerede avslørt at Paris Hilton deltar i Hollywoods hevn. Forrige lørdag lot hun seg fotografere i Hollywood med en skjeggete guru. Guruen velsignet henne foran reportere og oppfordret henne til å gi fra seg et smykke til en uteligger. Episoden var et stunt laget for «Pop Fiction», men aviser som New York Daily News og nettsidene til Los Angeles Times og San Francisco Chronicle spekulerte i om hotellarvingen hadde fått en åndelig veileder.

Besatt av kjendiser

– Vi lever i en kultur drevet av mediene og som er besatt av kjendisene til et punkt hvor de ikke har private liv lenger, sier Ashton Kutchers medprodusent Jason Goldberg til USA Today.

Showet likevel ikke er ment å være et forum hvor kjendisene syter, men et humorprogram.

– Vi har det moro, men vi prøver å si til folk: Kan du virkelig tro alt du leser og ser?