Romansen mellom Friends-stjernen Jennifer Aniston og musikeren John Mayer oppsto i april, men tok slutt denne uken melder People.com . Flere medier har spekulert i årsaken til at de to turtelduene valgte å gå hvert til sitt, og Chicago Sun Tribune meldte blant annet at bruddet skyldtes utroskap fra rockestjernen Mayers side.

Avvist

På grunn av alle spekulasjonene valgte Mayer selv å forklare seg til pressen. Ifølge People Magazine avviste han at årsaken var utroskap.

— Det er ingen løgner. Ingen utroskap. Det er ingenting, sa Mayer til pressen utenfor Equinox Gym i New York.

Mayer har fått føle mediekjøret på kroppen etter at forholdet til Aniston ble kjent. Det gikk så langt at Mayer stilte opp i en høring i rådhuset i Los Angeles for å argumentere for en ny lov om regulering av paparazzi-fotografenes virksomhet.

Truffet

Anistons ekteskap med Brad Pitt varte fra 2000 til 2005. Forholdet mellom Aniston og Mayer oppsto i kjølvannet av den påståtte romansen mellom henne og Vince Vaughn året etter. De to spilte sammen i den romantiske komedien «The Break-up» som passende nok handler om et par som gjør det slutt. John Mayer har imidlertid et avslappet forhold til oppstyret.

— Folk er forskjellige og har ulik kjemi. Jeg avsluttet forholdet for å være alene og ønsker ikke å kaste bort noens tid dersom det ikke stemmer, fortalte han.

I tillegg kom han med følgende lovprisning av eksen:

— Jennifer er en av de smarteste og mest sofistikerte menneskene jeg noengang har møtt.