Roberts var 90-tallets største kvinnelige skuespillere og spilte i en lang rekke kassasuksesser etter gjennombruddet med «Pretty Woman» i 1990. Med unntak av den forholdsvis lille rollen i «Charlie Wilsons war» i 2007 har ikke Roberts vært å se i en storfilm siden «Ocean's Twelve» i 2004. Nå er hun imidlertid tilbake og programmet framover er tettpakket med filmer.

Premiere

I helgen hadde «Duplicity» premiere på amerikanske kinoer, og filmen havnet som nummer tre på inntjeningslisten med 14,4 millioner dollar. «Knowing» med Nicolas Cage og «I love You, man» med Phil Rudd og Jason Segel to de to første plassene. I filmen jobber Julia Roberts rollefigur for CIA, mens motspiller Clive Owen jobber for MI6. Filmen er møtt med gode kritikker og har blant annet en rating på 66 prosent på RottenTomatoes.com .

"Duplicity" åpnet som nummer tre på amerikanske kinoer denne helgen. Foto: Filmweb Foto: Filmweb

Norge

Filmkarrieren har måttet vike for de tre barna Roberts har fått sammen med ektemannen Daniel Moder. I 2004 fikk de tvillingene Hazel Patricia og Phinnaeus Walter. De fikk et tredje barn, Henry Daniel Moder, i 2007. Ifølge Yahoo News vil Julia Roberts bli å se i en flere filmer framover. Hun skal spille i dramaet «Fireflies in the Garden» og «The Friday Night Knitting Club» det neste året.

«Duplicity» har ikke norsk premiere for 5. juni. Her er imidlertid en smakebit: