De tre skuespillerne er i forhandlinger om rollene nå, melder Reuters. Så «Little Fockers» som først var annonsert til 2007 nærmer seg en kino nær deg.

Fockers-serien begynte med «Meet the Parents» i 2000, fortsatte med «Meet the Fockers» i 2004, og nå løsner det for den tredje filmen i rekken, «Little Fockers». Den er likevel ikke klar før i 2011. Større rolle

Stiller, De Niro og Owen var alle med i de to første filmene også. Og Dustin Hoffmann, Barbra Streisand, Blythe Danner og Teri Polo har spilt i en eller begge.

Owen, som hadde en liten rolle i den første filmen, ligger ifølge Reuters an til å få en større rolle i den nye Focker-filmen.

Ny regissør

«Little Fockers» får ny regissør. Jay Roach, som regisserte de to første, vil være med, men jobber også med komedien «Dinner for Schmucks» for Dreamworks. Blant kandidatene til regissørjobben er komedieveteran Paul Weitz, som skrev og regisserte «In Good Company», og var med på «About a Boy», David Wain, «Wet Hot American Summer» og «Role Models» og Peyton Reed som regisserte JIm Carrey-filmen «Yes Man».

Manuskriptet skrives av John Hamburg, som også var med på «Meet the Parents» og «Meet the Fockers». Han har også skrevet og regissert «I Love You, Man», som har premiere i Norge den 12. juni.

Men det tar altså fortsatt et par år før de små Fockerne kommer på kino.

I mellomtiden kan du se traileren til «Meet the Fockers».